Tässä lisätään tuotteita verkkokauppaan.

numeroidut emalikilvet

Emalikilvet

Klassiset emalikilvet tehdään aina käsityönä asiakkaan tilauksesta. Jo muinaisten egyptiläisten tuntema emalointiprosessi pitää yhä pintansa, sillä emalikilven kestävyys vaikeissa olosuhteissa on omaa luokkaansa. 

Lisää
Erikoisporrastaulu puukeyksellä

Erikoisporrastaulut

Tarjoamme asiakkaillemme tyylikkäitä porrastauluvaihtoehtoja esimerkiksi arvokiinteistöjen porrasauloihin tai muihin julkisiin tiloihin. Tavanomaisuudesta poikkeavat nimi- tai ilmoitustaulut parantavat kiinteistön ilmettä ja lisäävät viihtyvyyttä.

Lisää
Hissiopaste

Hissiopasteet

Hissiopasteet asettavat haasteita kiinnityksen suhteen, joten ne pyritään suunnittelemaan mahdollisimman kevyiksi ja kiinnitettäviksi ilman hissikorin läpäiseviä ruuveja. Opasteilla hissinkäyttäjä osaa valita oikean kerroksen asioidessaan kiinteistössä. 

Lisää
Pienempi ilmoitustaulu aluumini kehyksellä mustalla taustalla

Ilmoitustaulut

Vakioilmoitustauluissa on mustalla huopakankaalla verhoiltu sileä tartuntapinta ja hopeanväriseksi eloksoitu saranallinen alumiinikehys akryylisuojapinnalla, jossa on ruuvilukitus. Erikoistoivomuksesta tauluihin saa kromatut, messinkiset, maalatut tai erikoissävyyn eloksoidut

Lisää
Jalallinen kerros opaste

Jalalliset opasteet

Jalallisilla opasteilla voidaan merkitä reitit, kertoa alueesta tai siihen voi olla koottuna alueella toimivat yritykset. Ulkotiloissa tarvittavat perustukset ja pystytys tarvikkeet löytyvät varastostamme.

Lisää
Vallilan Funk kaiverrettukilpi

Kaiverruskilvet

Kaiverruskilvissä materiaalina käytetään eri metalleja, muoveja ja puita.  Kilvistä voidaan rakentaa yritystaulu tai ne voi olla yksittäisiä muistokilpiä. Kaiverrus kestää kilvissä vuosia oikeilla pintakäsittelyillä.

Lisää
Ultima logo kisällinkilpi

Kisällinkilvet

Kuten muissakin Versaalin tuotteissa, myös seinäviitoissa on valittavana lukuisia materiaaleja ja toteutustapoja. Erotu muista uniikeilla opasteilla.  Kisällinkilpiä voi käyttää niin sisällä kuin ulkonakin. Valaistuna ulkokilvet

Lisää