Porrastaulut

Nimitaulu rappukäytävään?

Porrastaulu, nimitaulu – aulojen ja porraskäytävien klassikolla on monta nimeä. Jo vuodesta 1951 valmistetut laadukkaat porrastaulut pitävät pintansa kiinteistöjen, taloyhtiöiden ja asuintalojen opastuksessa.
Nimitaulussa asukkaiden nimet ladotaan klassisesti perinteiseen huopakankaalla verhoiltuun ja uritettuun tauluun valkoisin selkein irtokirjaimin.
Porrastauluissa on vakiona musta huopakangas ja hopeanväriseksi eloksoitu saranallinen alumiinikehys, jossa ruuvilukitus. Kiinnitystarvikkeet liitetään mukaan. Yli 800 mm ja sitä korkeammissa tauluissa on aina kaksi kiinnitysmekanismia.
Nimitaulun pohjakankaan voi valita useista värivaihtoehdoista. Samoin kehyksiä on saatavana myös kiillotettuna alumiinina, messinkisenä, maalattuna tai erikoissävyin eloksoituna tai puisina.

Tutustu myös yksilöllisesti räätälöitäviin erikoisporrastauluhimme.

Meiltä löydät myös ilmoitustaulut

Porrastaulun yhteyteen liitetään usein ilmoitustaulu, johon voit kiinnittää kiinteistön tai taloyhtiön tiedotteita.
Ilmoitustaulun vakiomalli pitää sisällään mustan huopakankaan sileällä tartuntapinnalla sekä hopeanvärisen eloksoidun saranallisen alumiinikehyksen, jossa ruuvilukitus. Ilmoitustauluihin on saatavana myös muita kehys- ja kangasvaihtoehtoja.
Kiinnitystarvikkeet liitetään mukaan. Yli 800 mm ja sitä korkeammissa tauluissa aina kaksi kiinnitysmekanismia.

Yhdistelmätaululla informoit tehokkaasti

Nimitaulu ja ilmoitustaulu voi olla kätevästi myös samoissa kehyksissä. Yhdistelmätaulun avulla saat ilmoitettua helposti kaiken aulassa tai rappukäytävässä tarvittavan informaation yhdessä kokonaisuudessa.

Lukitusvaihtoehdot

Ruuvilukituksen lisäksi porras- ja ilmoitustauluissa ovat lukitusvaihtoehtoina myös kehyksen sivuun upotettu kalustelukko tai edestä lukittava Abloy-lukko sekä magneettisalpalukitus.

Liittyvät referenssit

Tarkastele kuvia paremmin klikkaamalla!

    * tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia


    Tiedostoa ei valittu.


    Tiedostoa ei valittu.


    Tiedostoa ei valittu.