Yhdistelmätaulut

Yhdistelmätaululla informoit tehokkaasti

Porrastaulu ja ilmoitustaulu voivat olla kätevästi myös samoissa kehyksissä. Yhdistelmätaulun avulla saat ilmoitettua helposti kaiken aulassa tai rappukäytävässä tarvittavan informaation, yhdessä tyylikkäässä kokonaisuudessa.

Vakiona yhdistelmätaulussa on hopeaeloksoidut kehykset, pohjasta puolet uritettua nimiosaa, ja toinen puoli tasaista ilmoitusalaa. Kuten erillisissäkin tauluissa, asukkaiden nimet ladotaan tauluun valkoisin vaihtokirjaimin ja ilmoitukset kiinnitetään nastoin tai neuloin.

Liukukiskoilla kulkeva, porrastauluosan peittävä suojapinta on kirkasta akryylia jossa on Abloy-lukitus (sisältää avaimet). Yhdistelmätaulujen vakiokoot ja -mallit sopivat useimpiin kohteisiin, mutta koot ovat myös monipuolisesti muokattavissa. Kehykset voidaan kiillottaa, maalata tai pinnoittaa. Pinnoitusvaihtoehtoina esim. messinki, kupari ja tammi. Suojapintojen määrä taulussa on 1–3, ja ne on mahdollista kaikki lukita, tai osa taulusta on mahdollista jättää ilman suojapintaa, yleisiä ilmoituksia ja mainoksia varten. Huopakankaita on saatavilla useissa väreissä. Ilmoitustauluosa on saatavana myös metallisena, johon ilmoitusten kiinnitys onnistuu magneeteilla. Metallipohja voidaan pintakäsitellä halutun väriseksi.

Kiinnitystarvikkeet seinäkiinnitystä varten tulevat mukana. Yhdistelmätaulun asennusvideon löydät tästä

 

Meiltä löydät myös erillisinä nimi- ja ilmoitustaulut rappukäytävään

Porrastaulu, nimitaulu – aulojen ja porraskäytävien klassikolla on monta nimeä. Jo vuodesta 1951 valmistetut laadukkaat porrastaulut pitävät pintansa kiinteistöjen, taloyhtiöiden ja asuintalojen opastuksessa.

Nimitaulussa asukkaiden nimet ladotaan klassisesti perinteiseen huopakankaalla verhoiltuun ja uritettuun tauluun valkoisin selkein irtokirjaimin.

Porrastauluissa on vakiona musta huopakangas ja hopeanväriseksi eloksoitu saranallinen alumiinikehys, josta ruuvilukitus. Kiinnitystarvikkeet liitetään mukaan. Yli 800 mm ja sitä korkeammissa tauluissa on aina kaksi kiinnitysmekanismia.

Nimitaulun pohjakankaan voi valita useista värivaihtoehdoista. Samoin kehyksiä on saatavana myös kiillotettuna alumiinina, messinkisenä, maalattuna tai erikoissävyin eloksoituna tai puisina.

Etsitkö rappukäytävään tai toimistoon ilmoitustaulua

Ilmoitustaulu, johon voit kiinnittää kiinteistön tai taloyhtiön tiedotteita ja ohjeistuksia. Ilmoitustaulut ovat saatavana saranoidulla kehyksellä, jossa kirkas akryylisuojapinta, mutta myös avoimena versiona, jossa ei ole suojapintaa. Avoimeen ilmoitustauluun asukkaat saavat kiinnitettyä omia ilmoituksia, jolloin seinät ja ulko-ovien lasit pysyvät siisteinä ja puhtaina. Ilmoitusten kiinnitys onnistuu perinteisin nastoin ja neuloin. Taulun pohja on saatavana myös metallisena, johon ilmoitusten kiinnitys onnistuu magneeteilla.

Ilmoitustaulun vakiomalli pitää sisällään mustan huopakankaan sileällä tartuntapinnalla sekä hopeanvärisen eloksoidun saranallisen alumiinikehyksen, jossa ruuvilukitus. Ilmoitustaulun pohjakankaan voi valita useista värivaihtoehdoista tai tartuntapinta voi olla luonnonkorkkia, korkkilinoleumia tai halltexia, joihin nastat kiinnittyvät. Metallipohja voidaan pintakäsitellä halutun väriseksi. Samoin kehyksiä on saatavana myös kiillotettuna alumiinina, messinkisenä, maalattuna tai erikoissävyin eloksoituna tai puisina.

Kiinnitystarvikkeet seinäkiinnitystä varten liitetään mukaan.

 

Tarkastele kuvia paremmin klikkaamalla!

    * tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia


    Tiedostoa ei valittu.


    Tiedostoa ei valittu.


    Tiedostoa ei valittu.