Yritys

Versaali Oy tarjoaa opasteita juuri sinun tarkoitukseesi. Laadukkaista materiaaleista valmistuu opasteet niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Valmistamme opasteet asiakkaiden toiveiden mukaaan aina suunnittelusta asennukseen.

Olemme olleet markkinoilla vuodesta 1951 ja aina alan edelläkävijänä. Meille mahdotonkin on mahdollista, sillä innovoivat osaajamme kykenevät ratkaisemaan ja tuottamaan uusia opastemalleja. Tarjoamme opasteita aina monipuolisiin ja kattaviin visuaalisiin opastejärjestelmiin. Vakiotuotteet kuten porrastaulut, nimikilvet ja turvaopasteet toimitamme suoraan varastostamme.

Versaali Oy on ollut opastamassa tuhansia asiakkaita vuosien varrella. Olemme panostaneet palvelun laatuun ja toimitusvarmuuteen. Vuonna 1999 saimme ensimmäisenä suomalaisena opastetalona ISO9002 laatusertifikaatin sekä vuonna 2003 ISO9001 sertifikaatin. Kannamme vastuuta myös ympäristöstä, josta meille on myönnetty vuonna 2005 ISO14001 ympäristösertifikaatti. Toimintajärjestelmä auditoidaan vuosittain ja toimintaa kehitetään jatkuvasti laadun takaamiseksi. Rakentamisen Laatu RALA Ry:n arviointilautakunta on myöntänyt Versaali Oy:lle pätevyystodistuksen vuonna 2004 ja meillä on AAA-luottoluokitus ollut vuodesta 2006 lähtien.

Historia

Tuhansia asiakkaita
0 +

Versaali Oy:n historia ulottuu 1950-luvun alkuun, jolloin veljekset Toivo ja Eino Ahokas innostuivat markkinoille tulleesta uudesta materiaalista, muovista. Yrittäjähenkiset miehet saivat idean alkaa valmistamaan porrastauluja ja niihin vaihtokirjaimia. Veljekset perustivat yrityksen nimeltä Tähti-Muovi. Alussa perustajia oli neljä, mutta pian Toivo ja Eino jäivät yhdessä pyörittämään yritystä. Jo yrityksen alkuvuosina osaaminen ja laadukkuus palkittiin, sillä vuonna 1955 yritykselle myönnettiin kultainen mitali kotimaisen tuotannon laatukilpailussa.

Ensimmäinen sukupolven vaihdos tapahtui 1970-luvulla ja vuosien varrella jatkajat ostivat yrityksiä mm. Kilpiteos, Willmex ja Finnletter, sillä toimintaa haluttiin laajentaa. Metallikilpi perustettiin vuonna 1979 valmistamaan messinkisiä ovi- ja emalikilpiä. Versaali Oy syntyi näiden erikoistuneiden ja pitkään markkinoilla olleiden yritysten yhdistäessä voimansa vuonna 1993. Perheyritystä johtaa tänä päivänä jälkikasvu kolmannessa polvessa. Osaaminen on yhä vain laajentunut ja nykyisin toiminta kattaa lähes kaikki materiaalit ja työstötekniikat.

Laatu

Versaalissa on aina panostettu laatuun ja asiakkaiden palvelemiseen. Saimme jo vuonna 1955 kultaisen mitalin Kotimaisen tuotannon laatukilpailussa.

Versaali Oy on saanut ISO9002-laatusertifikaatin ensimmäisenä suomalaisena opastetalona toukokuussa 1999 ja ISO9001-laatusertifikaatin helmikuussa 2003. Se auttaa takaamaan asiakkaillemme varmuutta ja laadukkuuttaa toimituksiimme. Se kertoo yhtiömme kunnianhimosta olla hyvä ja luotettava yhteistyökumppani.

Versaali kantaa vastuuta ympäristöstä, sertifioitu ympäristö-järjestelmämme ISO14001 takaa ympäristönäkökohtien täyttymisen opasteiden valmistusprosessissa.

Mikäli haluatte tutustua ympäristöpolitiikkaamme, toimitamme sen pyynnöstänne.

Rakentamisen Laatu RALA ry:n arviointilautakunta on myöntänyt elokuussa 2004 Versaali Oy:lle pätevyys-todistuksen nro. 549. Rakentamisen Laatu RALA ry on rakentamisen keskeisten markkinaosapuolten yhdessä perustama yhdistys, joka toteaa ja rekisteröi puolueettomasti rakennusyritysten pätevyyksiä. RALA ry:n tarkoituksena on parantaa rakentamisen laadun edellytyksiä ja rajoittaa harmaata taloutta.


AAA-luokitus myönnettiin Versaali Oy:lle marraskuussa 2006.

Vastuu Group Oy (entinen Suomen Tilaajavastuu Oy) myönsi Luotettava Kumppani- jäsenoikeuden Versaalille kesäkuussa 2011.

Videot

Versaalin esittelyvideo

Porrastaulun valmistus

Ydistelmätaulun asennusohje

Versaali Oy x Scandic Grand Central Helsinki