Ilmoitustaulut

Etsitkö rappukäytävään tai toimistoon ilmoitustaulua?

Ilmoitustaulu, johon voit kiinnittää kiinteistön tai taloyhtiön tiedotteita ja ohjeistuksia. Ilmoitustaulut ovat saatavana saranoidulla kehyksellä, jossa kirkas akryylisuojapinta, mutta myös avoimena versiona, jossa ei ole suojapintaa. Avoimeen ilmoitustauluun asukkaat saavat kiinnitettyä omia ilmoituksia, jolloin seinät ja ulko-ovien lasit pysyvät siisteinä ja puhtaina. Ilmoitusten kiinnitys onnistuu perinteisin nastoin ja neuloin. Taulun pohja on saatavana myös metallisena, johon ilmoitusten kiinnitys onnistuu magneeteilla.

Ilmoitustaulun vakiomalli pitää sisällään mustan huopakankaan sileällä tartuntapinnalla sekä hopeanvärisen eloksoidun saranallisen alumiinikehyksen, jossa ruuvilukitus. Ilmoitustaulun pohjakankaan voi valita useista värivaihtoehdoista tai tartuntapinta voi olla luonnonkorkkia, korkkilinoleumia tai halltexia, joihin nastat kiinnittyvät. Metallipohja voidaan pintakäsitellä halutun väriseksi. Samoin kehyksiä on saatavana myös kromattuna, messinkisenä, maalattuna tai erikoissävyin eloksoituna tai puisina.

Kiinnitystarvikkeet seinäkiinnitystä varten liitetään mukaan. Yli 800 mm ja sitä korkeammissa tauluissa aina kaksi kiinnitysmekanismia.

 

Meiltä löydät myös nimitaulut rappukäytävään

Ilmoitustaulujen kaveriksi Porrastaulu, nimitaulu – aulojen ja porraskäytävien klassikolla on monta nimeä. Jo vuodesta 1951 valmistetut laadukkaat porrastaulut pitävät pintansa kiinteistöjen, taloyhtiöiden ja asuintalojen opastuksessa.

Nimitaulussa asukkaiden nimet ladotaan klassisesti perinteiseen huopakankaalla verhoiltuun ja uritettuun tauluun valkoisin selkein irtokirjaimin.

Porrastauluissa on vakiona musta huopakangas ja hopeanväriseksi eloksoitu saranallinen alumiinikehys, josta ruuvilukitus. Kiinnitystarvikkeet liitetään mukaan. Yli 800 mm ja sitä korkeammissa tauluissa on aina kaksi kiinnitysmekanismia.

Nimitaulun pohjakankaan voi valita useista värivaihtoehdoista. Samoin kehyksiä on saatavana myös kromattuna, messinkisenä, maalattuna tai erikoissävyin eloksoituna tai puisina.

 

Yhdistelmätaululla informoit tehokkaasti

Porrastaulu ja ilmoitustaulu voi olla kätevästi myös samoissa kehyksissä. Yhdistelmätaulun avulla saat ilmoitettua helposti kaiken aulassa tai rappukäytävässä tarvittavan informaation yhdessä kokonaisuudessa.

 

Lukitusvaihtoehdot

Ruuvilukituksen lisäksi porras- ja ilmoitustauluissa ovat lukitusvaihtoehtoina myös kehyksen sivuun upotettu kalustelukko tai edestä lukittava Abloy-lukko sekä magneettisalpalukitus.

Tarkastele kuvia paremmin klikkaamalla!

    * tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia


    Tiedostoa ei valittu.


    Tiedostoa ei valittu.


    Tiedostoa ei valittu.