Kaiverruskilvet

Kaiverruskilvet

Valmistamme laadukkaita kaiverrettuja kilpiä erilaisiin tarpeisiin, kuten yritystauluiksi  tai teollisuuden merkintätarpeisiin.
Kaiverruskilvet voidaan kiinnittää esimerkiksi kiinteistöjen seinään, kiveen, hautakiveen tai muuhun pintaan – niin sisätiloihin kuin uloskin.
Selkeä ja informatiivinen kaiverrettu kyltti voi sisältää esimerkiksi paikkaan liittyvää historiallista tietoa tekstin, kuvan, symbolin tai näiden kaikkien muodossa. Kyltissä voidaan kertoa muun muassa tietyssä kiinteistössä asuneesta tunnetusta henkilöstä.
Kaiverrusmerkinnät toteutetaan aina yksilöllisesti asiakkaan toiveiden ja käyttötarpeen mukaisesti.
Kaiverruskilvissä käytetään kestäviä ja laadukkaita materiaaleja, kuten eri metalleja, muoveja tai puuta.
Kaiverrusjälkemme on korkealaatuista, yksityiskohtaista ja erittäin tarkkaa. Oikealla pintakäsittelyillä kaiverrus säilyy kilvessä vuosia.

Muistokilvet

Versaali Oy on jo pitkään toiminut monen hautausmaan sopimustoimittajana muistokilpien osalta. Toimitamme toiveiden mukaisesti sekä uurna- että muita muistokilpiä.

Useimmiten kilpien materiaali, tekstin sisältö ja pintakäsittely on ohjeistettu hautausmaakohtaisesti. Mikäli halutaan yksilöllinen muistokilpi, suunnittelu ja toteutus tehdään yhteistyössä tilaajan ja hautausmaan kanssa.

Tarkastele kuvia paremmin klikkaamalla!

    * tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia


    Tiedostoa ei valittu.


    Tiedostoa ei valittu.


    Tiedostoa ei valittu.