Jalalliset opasteet

Näyttävät ja ohjaavat jalalliset opasteet!

Jalalliset opasteet soveltuvat kaikkialle, missä halutaaan ohjata kohteeseen saapuvia ihmisiä. Jalallisilla opasteilla voidaan merkitä reitit, kertoa alueesta, opastaa kohteeseen tai siihen voi olla koottuna alueella toimivat yritykset.

Yleisimmät käyttökohteet ovat julkisten tilojen sekä yritysten vastaanottavat alueet – niin sisä- kuin ulkotiloissa. Jalallisia opasteita voidaan toimittaa usealla eri jalka- ja materiaalivaihtoehdoilla asiakkaan oman tarpeen mukaan. Runko ja sen osat voidaan myös maalata halutun  sävyisiksi.

Opasteiden etupinnat toteutetaan käyttötarpeen mukaan halutuista materiaaleista suorilla tai reunakantatuilla levypinnoilla, irtopaneelein tai kotelomallisena. Opasteeseen tuleva informaatio voidaan toteuttaa muun muassa kaivertamalla, auki jyrsimällä, PVC-kalvoitettuna sekä muotoon koneistetuinsymbolein  tai -kirjaimin.

Jalallisiin opasteisiin voidaan asentaa näkyvyyttä parantava valaistus kohteen ja asiakkaan toiveiden mukaan. Se voidaan toteuttaa joko valolipalla, kohdevalaisimin, LED- valoin tai sisäpuolisella valaistuksella.

Saat kauttamme tietysti myös ulkotiloissa tarvittavat perustus-  ja pystytystarvikkeet.

Etsitkö helposti siirrettäviä pieniä jalallisia opasteita? Tutustu Versapodiin!

Tarkastele kuvia paremmin klikkaamalla!

    * tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia


    Tiedostoa ei valittu.


    Tiedostoa ei valittu.


    Tiedostoa ei valittu.