Referenssi

Suomen luontokeskus Haltia

Tarkastele kuvia paremmin klikkaamalla!

Suomen luontokeskus Haltia on Espoon Nuuksion kansallispuistossa sijaitseva näyttely-/ tapahtumakeskus. Näyttelyiden lisäksi Haltiasta löytyy mm. ravintola, kokous- ja saunatiloja, retkitarvikemyymälä ja -vuokraamo, erilaisia majoitusvaihtoehtoja, maisematasanne sekä tulipaikkoja. Haltiasta saat myös retkeilyneuvontaa sekä opastettuja kierroksia kansallispuiston upeilla reiteillä.

Haltian ympäristössä on todella paljon eri kohteita ja vierailijana on helppo mennä sekaisin suunnasta. Suunnistamisen helpottamiseksi valmistimme ja asensimme kohteeseen useita erilaisia viitta-, suunta- sekä karttaopasteita.

Viittaopasteet vievät vain vähän tilaa ja sopivat erityisesti avoimille alueille kuten parkkipaikoille, kun opastettavia kohteita on monessa eri suunnassa. Jalallisiin suuntaopasteisiin saa puolestaan pakattua enemmän informaatiota ja suuremman kokonsa vuoksi ne näkyvät pidemmälle. Karttaopasteet auttavat hahmottamaan alueen kokonaiskuvaa sekä tarjoavat vierailijoille lisätietoa kohteista.

Toteutusvuosi

2023

Toimialat