Standit ja telineet

Mainos standit ja telineet joka tarkoitukseen

Ständit ja telineet ovat yksinkertainen, informatiivinen ja kustannustehokas tapa mainostaa yrityksiä, tuotteita, erilaisia kampanjoita tai ohjata kohteeseen. Ständit ja telineet voidaan pystyttää niin sisä- kuin ulkotiloihinkin.

Ständit ovat ruostumattomia, kestäviä ja helposti sijoitettavia ja siirreltävissä tarpeen mukaan. Saat kauttamme myös ständeihin kiinnitettävät tulosteet.

Telineistä saat rakennettua juuri niin näyttävän tai asiallisen kuin haluat. Eri materiaaleista valmistettuina telineet voivat pitää sisällään vaikkapa näyttölaitteen tai perinteisiä esitetulosteita.

GhostLight  valaisevaan vitriinitelineeseen voit asettaa tyylikkäästi esille korkealaatuista pientavaraa, kuten koruja, kelloja, designtuotteita ja muita viimeisteltyjä esineitä. Tuoteaukotukset voidaan toteuttaa eri kokoisina ja muotoisina. Vitriinin heijastavalle akryylipinnalle on mahdollista laserkaivertaa esim. logo tai muuta tuoteinfoa.

Monipuolisen tuotantokonekantamme ansiosta voimme valmistaa mitä erilaisimpia ja yksilöllisiin tarpeisiin räätälöityjä  rakenteita. Eri materiaaleja muotoonkoneistamalla ja yhdistämällä teline voidaan tuotteistaa juuri sellaiseksi kuin haluat.

Tuotesuunnittelussa ja valmistuksessa käytetään apuna 3D-mallinnusta, josta myös tilaaja saa selvän kuvan tuotteen lopullisesta ulkönäöstä.

Tarkastele kuvia paremmin klikkaamalla!

    * tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia


    Tiedostoa ei valittu.


    Tiedostoa ei valittu.


    Tiedostoa ei valittu.