Referenssi

Kauppakeskus Länsituuli

Tarkastele kuvia paremmin klikkaamalla!

Vuonna 2015 Merimieseläkekassa sai haltuunsa Raitinkartanon koko osakekannan ja alkoi kauppakeskushankkeen toteuttaminen. Rakennustyöt alkoivat maaliskuussa 2018.

Hankkeeseen kuului kolme maanalaista ja kaksi maanpäällistä liikekerrosta, joiden päälle rakennettiin kahdeksankerroksinen asuinrakennusosa.  Kauppakeskus Länsituuleksi nimetyt liikekerrokset valmistuivat huhtikuussa 2021 ja asunnot loppukesästä 2021.

Merimieseläkekassalle on vastuullisena sijoittajana tärkeää, että rakennuksesta tulee ympäristö- ja energiatehokas. Kohteelle myös tavoitellaan kansainvälisen LEED-ympäristösertifikaatin Gold-tasoa.

Merimieseläkekassa päätti nimetä Raitinkartanona tunnetun liikerakennuksen Kauppakeskus Länsituuleksi.

Hankkeeseen osallistui pääsuunnittelija HKP Arkkitehdit Oy, pääurakoitsija Fira Oy ja talotekniikka (TATE) -suunnittelija Insinööritoimisto Granlund Oy.

Versaali Oy valmisti ja asensi kohteeseen paljon erilaisia opasteita asiakkaan toiveiden mukaan.

Kohteeseen toimittamiamme opasteita: kerros- ja huonenumeroita, tarratekstejä ja -symboleita, riippuvia valo-opasteita, turvaraitateippaukset, seinäkiinnitteisiä valo-opasteita, SLIM-opastetaskuja, kiinteistötarroja ja -kilpiä sekä paloturvaopasteita

Toteutusvuosi

2021

Toimialat