PUH. 010 318 3000

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kun yrityksenne, yhtiönne tai asiakkaanne tarvitsevat sisä- tai ulko-opasteita, jotka ovat laadukkaita, tarvittaessa uniikkeja ja tilaan varta vasten suunniteltuja, on Versaali Oy oikea valinta.

Olemme olleet markkinoilla vuodesta 1951 ja aina alan edelläkävijänä. Meille mahdotonkin on mahdollista, sillä innovoivat osaajamme kykenevät ratkaisemaan ja tuottamaan uusia opastemalleja. Tarjoamme opasteita aina monipuolisiin ja kattaviin visuaalisiin opastejärjestelmiin. Vakiotuotteet kuten porrastaulut, nimikilvet ja turvaopasteet toimitamme suoraan varastostamme.

Versaali Oy on ollut opastamassa tuhansia asiakkaita vuosien varrella. Olemme panostaneet palvelun laatuun ja toimitusvarmuuteen. Vuonna 1999 saimme ensimmäisenä suomalaisena opastetalona ISO9002 laatusertifikaatin sekä vuonna 2003 ISO9001 sertifikaatin. Kannamme vastuuta myös ympäristöstä, josta meille on myönnetty vuonna 2005 ISO14001 ympäristösertifikaatti. Toimintajärjestelmä auditoidaan vuosittain ja toimintaa kehitetään jatkuvasti laadun takaamiseksi. Rakentamisen Laatu RALA Ry:n arviointilautakunta on myöntänyt Versaali Oy:lle pätevyystodistuksen vuonna 2004 ja meillä on AAA-luottoluokitus ollut vuodesta 2006 lähtien.

paja3
Opastetuotannon puitteet yrityksen alkutaipaleella.

Historia

Versaali Oy:n historia ulottuu 1950-luvun alkuun, jolloin veljekset Toivo ja Eino Ahokas innostuivat markkinoille tulleesta uudesta materiaalista, muovista. Yrittäjähenkiset miehet saivat idean alkaa valmistamaan porrastauluja ja niihin vaihtokirjaimia. Veljekset perustivat yrityksen nimeltä Tähti-Muovi. Alussa perustajia oli neljä, mutta pian Toivo ja Eino jäivät yhdessä pyörittämään yritystä. Jo yrityksen alkuvuosina osaaminen ja laadukkuus palkittiin, sillä vuonna 1955 yritykselle myönnettiin kultainen mitali kotimaisen tuotannon laatukilpailussa.

Ensimmäinen sukupolven vaihdos tapahtui 1970-luvulla ja vuosien varrella jatkajat ostivat yrityksiä mm. Kilpiteos, Willmex ja Finnletter, sillä toimintaa haluttiin laajentaa. Metallikilpi perustettiin vuonna 1979 valmistamaan messinkisiä ovi- ja emalikilpiä. Versaali Oy syntyi näiden erikoistuneiden ja pitkään markkinoilla olleiden yritysten yhdistäessä voimansa vuonna 1993. Perheyritystä johtaa tänä päivänä jälkikasvu kolmannessa polvessa. Osaaminen on yhä vain laajentunut ja nykyisin toiminta kattaa lähes kaikki materiaalit ja työstötekniikat.

PUH. 010 318 3000

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.