Asiakkaille voidaan suunitella ja valmistaa sopivia opastekokonaisuuksia jo osittain valmiista profiili- ja tukirakenteista. Ne ovat suosittuja standardiopasteita, jotka ovat useaan kertaan käytössä testattuja. Varastotavarana niiden etuna on nopea toimitusaika.

Silverhost koulutustilan taskullinen ilmoitusopaste

Silverhost

Silverhost-opastetasku on helppo ja tyylikäs tapa jakaa vaihtuvaa informaatiota. Yleisimmät taskun koot ovat A4 ja A5, mutta saatavilla tietysti missä koossa tahansa. 
 

Lisää
Slim ulkokäyttöinen hissiopaste taulu

Slim

Ilkivaltasuojattu SLIM-opaste suoraan varastosta. Ohut ja siisti opaste helposti vaihdettavalla tulosteella. Sopii erinomaisesti porraskäytäviin tai hisseihin. Saatavana myös ulkokäyttöön valmistettuna.

Lisää
Versaflex nimikilvet

Versaflex

Versaflex opastejärjestelmä mahdollistaa kiinteistön tietojen päivittämisen helposti ja nopeasti, vain muutamassa minuutissa. Täydellinen vaihtoehto silloin kun sisältöä on paljon ja se muuttuu usein. 

Lisää
Versapanel Haaga-Helia kerrosopaste kilpi

Versapanel

VersaPanel-opastejärjestelmän opasteet koneistetaan eloksoiduista alumiinista, ja siihen on mahdollista yhdistää kaiverrettua tekstiä, kohokuviointia tai vaikkapa muovitaskuja. 

Lisää
Versapod numero opasteet

Versapod

Vapaasti liikuteltava, tukeva Versapod-opaste on oiva tapa viestiä vaihtelevaa informaatiota aulatiloissa.  

Lisää