PUH. 010 318 3000

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ilkivaltasuojatut Slim-opasteet ovat ohuita ja käytännöllisiä. Alumiinitaustainen, metallisilla kiristyslistoilla ja turva-Torx- avaimella aukeava Slim on asiakkaan tarpeisiin tehty taulu, jota on erittäin vaikea rikkoa. Akryyli- tai lasipintainen taulu on kestävä ja helppo päivittää. Tulosteen voi vaihtaa itse vaikka päivittäin. Vaihtopalvelun saa myös Versaalin kautta. Kiristyslistoihin on mahdollista lisätä laserkaivertamalla asiakkaan toiveiden mukainen logo tai tekstitys. Sopivia käyttökohteita ovat mm. porraskäytävät ja hissit. Lakisääteiset poistumistieopasteet voidaan tulostaa sopivaan kokoon ja suojata tyylikkäästi Slim-mekanismilla. 

SLIM ULKOKÄYTTÖÖN

Kätevä infotaulu esim. parkkipaikalle tai alueelle, johon ei voi asentaa suurikokoisia opasteita. Se sopii myös kohteisiin, joissa tarvitaan vaihtuvaa informaatiota. Taulumainen opaste on siisti ja siinä on tukeva ja ilkivaltasuojattu rakenne. Taulu on valmistettu hapettumattomasta merivesialumiinista ja se on suojattu kirkkaalla PMMA-muovilla. Se on turvalukittu, mutta sen informaatio-osa on helposti vaihdettavissa. Liikennemerkkikiinnikkeiden ansiosta taulu on mahdollista kiinnittää 60mm tolppaan. Ulkokäytössä paperi on suojalaminoitava.

Slim-opasteet soveltuvat hyvin esim. kiinteistöjen kerrosopasteiksi, hisseihin, lakisääteisten poistumistieopasteiden suojaksi, lukemattomiin eri tarkoituksiin sisällä ja ulkona.

Tuote-esite

 

PUH. 010 318 3000

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.