PUH. 010 318 3000

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

LIIKENNEMERKIT JA TARVIKKEET
Valmistamme virallisia liikennemerkkejä. Materiaalina liikennemerkkivaneri tai alumiini. Suoraan varastosta yleisimmät merkit, putket, betonianturat ja muut tarvikkeet. Nopealla toimitusajalla myös asiakaskohtaiset liikennemerkkien lisäkilvet, isot liikenne- ja pihaopasteet, osoiteviitat, katunimikilvet ja paikoitusalueiden kilvet.


Tuote-esite

pelastustie lm

liikennemerkki-seinakiinnitys

KARTTAOPASTEET ASUINKIINTEISTÖILLE
Aluekartta palvelee kaikkia ulkopuolisia alueella liikkuvia. Asuinkiinteistöiltä vaaditaan yhä tarkempaa opastamista koskien esim. pelastusteiden merkintöjä.
Valmistamme ilkivaltasuojattuja aluekarttoja vaikkapa vanhoista rakennusten pihapiirroksista tai tulostamme ne nopeasti tiedostoaineistoista.
Karttaopasteiden asennus sekä kiinnitykseen tai pystytykseen tarvittavat kiinnikkeet, putket ja betonit löytyvät myös meiltä.

karttaopaste

KARTTAOPASTEET JULKISIIN RAKENNUKSIIN JA ULKOILUALUEILLE
Yksilölliset aluekartat ja tukevat rakenteet kaupunkien ja kuntien tai muiden julkisten tilojen tarpeisiin. Reittikartat ulkoilualueille tai maastoon.

 

 karttaopaste2

LIIKENNEMERKKI-SLIM
Kätevä infotaulu esim. parkkipaikoille. Taulu on valmistettu hapettumattomasta merivesialumiinista. Se on edestä aukaistava ja sen vaihdettava informaatio-osa on suojalaminoitava. Taulu on suojattu kirkkaalla PMMA-muovilla. Se on turvalukittu, kiinnitysruuvit ovat Torx-avaimella aukaistavat erikoisruuvit.


Tuote-esite

lm-slim

PUH. 010 318 3000

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.