PUH. 010 318 3000

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tarkoituksenmukainen opastaminen lisää turvallisuutta ja viihtyvyyttä. Lakisääteiset asetukset, sulautuminen rakennusten yleiskuvaan, kestävyys, toimivuus ja edustavuus ovat kaikki seikkoja, joihin on kiinnitettävä huomiota jo suunnitteluvaiheessa. Julkiset tilat, rakennus-, saneeraus- tai peruskorjauskohteet lisäävät suunnittelijoiden ja rakentajien vastuuta myös opasteiden hankinnassa. Yhdessä tilaajan ja suunnittelijan kanssa toteutettuna lopputulos voidaan räätälöidä yksityiskohtia myöten. Asiakkaan tarpeeseen toteutetut tavanomaisuudesta poikkeavat ratkaisut ovat aina olleet ominta aluettamme.

Opastamisen ja siihen liittyvien palveluiden ja tuotteiden kokonaisvaltainen hallinta edellyttää valmiuksia ja osaamista monilla eri tuotantomenetelmillä. Me olemmekin kehittäneet tuotannollista valmiutta ja tuotekehitystä päämääränämme tarjota asiakkaillemme kattavaa palvelua suunnittelusta asentamiseen.

Tuotehakemistoon on koottu tuotteidemme pääsektorit; varastotuotteet, opastejärjestelmät sekä muut opasteet. Koska tuotekirjo on niin laaja, suurin osa toteutuneista tuotteistamme on ilman referenssiä. Tuotesivujen kohdalla ovat kuvat auttavat sinua ideoimaan ja toivottavasti myös löytämään innostavia ratkaisuja.

PUH. 010 318 3000

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.